Wednesday, 11 May 2011

Profile Facebook yang Cool

     Di Malaysia ni, boleh dikatakan semua orang ada Facebook (FB). Seperti yang aku maklum, FB tu hanya manusia yang berumur 13 tahun ke atas je yang boleh sign up FB tu. Tapi, ada jugak yang umur kurang daripada tu yang dah ada FB sendiri. Aku tahu sebab budak tu bukan orang jauh dari aku. Keluarga sendiri jugak. Oh my goat!

     Sekarang ni aku bukan nak cerita pasal FB budak kecik ke, budak besar ke. Tapi aku nak tunjukkan kat korang yang profile FB dorang ni sungguh cool gilak!



































     Korang rasa mana yang paling cool? Apa? Semua cool?! Owh, okey. Haha!


Sumber :


5 comments:

AMMAR YASIR said...

hahahaha..mmg cool pn..

mushroom said...

@AMMAR YASIR
aha memang pun. haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg cool..hehe

mushroom said...

@lydiamiza23
ya, memang pun huhu!

Siti Mashitah Saidin said...

fesbuk aku macam nih kan? kan? hahahaha... bnyak aplication boleh wat nih~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...