Friday, 20 May 2011

Activate Dislike Button Revolusi Baru

     Korang ada online Facebook (FB)? Gilalah kalau takde. Mungkim belum online lagi tu mungkin aku percayalah.


 
Ingat tak sebelum ni pernah jadi kes macam kat bawah ni.









Sekarang ni ada pulak kes baru.








 Korang rasa ni Spam lagi kan? Sebab aku memang tak tekan. Kalau spam tak apa lagi. Macam mana pulak kalau itu virus? Oh my goat!!

p/s : Janganlah nak gebang lebih.



15 comments:

Daniel Ihsan said...

spam...hak3...tapi tak rugi tekan..hak3

9 Benda Jijik Tapi Menghairahkan...

mushroom said...

@Daniel Ihsan
memanglah tak rugi tekan sebab nanti tersebar kat membe2 gak huhuk

mykhalis said...

iarla takde unlike tue..dari spam yg mengganggu orang lain..kan kan?

KAMIHIDUP said...

spam.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku dah tekan semalam
ntah apa terjadi
aku pun x tau

mushroom said...

@mykhalis
ya, spam tuh sgt m'ganggulah.. ramai tak suka..

@KAMIHIDUP
aku rasa pun bendalah tuh spam gak..

@Aimi dan Pakcik Hashim
ayok.. ko tekan.. aha, tak tahu huhu!

The Sharkox said...

sekali dah terklik kalu, semua kawan kena

mushroom said...

@The Sharkox
aha, semua member kena.. tu pasal malas nak klik tuh ^^

AMMAR YASIR said...

virus tu..jangan klik..nanti berjangkit

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi follow uncle !

puanbee said...

tak de pulak di fb Puanbee tu :)

sYafIk-wAy said...

memang itu spam .

munna said...

tak perasan pula ada fungsi tu kat fb.. munna jarang berfb

Puteri Iqa Izyan said...

spam!! kejadah betul sape main bnda ni.

mushroom said...

@AMMAR YASIR
kesian sape yang dah klik tu

@al-lavendari
sama2 uncle ^^

@puanbee
kat FB saya bersepah2 huhuk

@sYafIk-wAy
memang pun

@munna
sekarang dah takde dah.. haritu jek.. limited edition hehe

@Puteri Iqa Izyan
tapi kalau pikir balik best lak main spam nih hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...