Sunday, 22 May 2011

Komik - Earphone di Telinga




10 comments:

cik najihah said...

singgah follow sini juge :)

tim said...

dia tengah layan lagu apa tu?
hihi

Ayeem Jemain said...

haha lom submit ke mmg tanak submit?

blog-tips-kurus said...

lain kali bagi salam depan beliau..
LEL! LEL! :-)

mushroom said...

@cik najihah
terima kasih ya :)

@tim
dia layan lagu jiwang.. tu orang panggil pun tak perasan.. feeling dalam huhuk..

@Ayeem Jemain
jap lagi nak submitlah ni.. sabarlah :P

@blog-tips-kurus
dia malu nak bagi salam kat depan beliau sebab dia tak pakai baju :P LEL too

mykhalis said...

biasala..kalau zaman skrang..takde mp3pun hset dah ada fungsi tue..ermmm

YOUsoF said...

Hahaha so far aku tak penah kena camtu lagi.




dia tengah layan lagu Mawaddah kah? ;D

mushroom said...

@mykhalis
yup.. memang betul.. kepada penggemar muzik, pasti akan buka volume yg paling kuat sampaikan orang panggil pun wat derk jek hehe

@YOUsoF
aku pulak selalu kena macam tuh hahak. Mawaddah? errr x kenal pulak huhuk

ABU said...

tak best jalan dgn orng yg ada headphone..

mushroom said...

@ABU
tahu tak apa.. nak bercakap pun payah huhuk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...