Sunday, 5 June 2011

Segmen Syazana - Cari Kucing Menyorok

 Aku join segmen ni.

Ya, aku akui.

Segmen ni susah!

Sebab aku kena cari kucing yang tengah menyorok ntah kat mana alam ntah.

Aku kata susah pun sebab mata aku rabun.

So, agak payah sikit nak cari.

Aku pun cari dengan agak-agak jela.

Sebab malangnya cermin mata aku tak ada buat masa ni.

Haha!

So, tengoklah jawapan aku.

Harap-harap betullah.

Kucing!

Aku berharap sangat kau ada kat tempat yang aku tanda.

Harap-harap apa yang aku tanda tu bukannya batu.

Haha!




Nak join picit ni. Argh!

Tarikh tutup 12 Jun 2011.


4 comments:

ABU said...

tu kucen sana sebelh kanan tengah duduk memandang ke sebelh kiri, bawah longokan batu hik hik hik..

hebat kan aku..

ayu Yusop said...

a'ah la, kucing tu dekat batu2 yang bnyak tu. tgh duduk. kaler nak same ngn kaler tanah tu.

cepat betul kan balikk :P

mushroom said...

@ABU
haha yeke weh? mana? aku tak nampaklah.. kaler sama jek haha.. sumpah weh, x nampaklah..

@ayu Yusop
yeke? alaaa.. x nampak.. camne nak tuka :(

schaze zainn said...

hye dear :D

thanks ya join my segmen ni..hikhik
but sorry la dear, wrong answer. tapi thanks a lot sebab sudi try..

p/s: sorri baru nak visit belog ni, saye baru pulang dr bercuti je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...