Sunday, 5 June 2011

Kerja Budak Hot Setap (Hot Stuff)

''Hye you all! Nama I Mak Jemah. Ops, cowie. Tersilap pulakk. Nama I Estella Jesfrado. Hot tak nama I? Youuuu. Kalau nak hot tak mainlah nama Melayu. Orang zaman sekarang kalau nak hot tak main jugak dah nama mat salleh. Tapi guna nama spanish. Hot tawu. Barulah remaja.''

''I kan budak hot. Mesti you all nak tawu apa yang I buat kan? Kat bawah nie I ada ceritakan. So, hope you guys enjoy!''

You know. I suka lepak Pavilion. Gentle I suka tau.


Inilah member I. Kita orang suka pakai baju seksi barulah hot staff gitu.


Kita orang suka tangkap picture kat dalam tandas, kadang-kadang kat depan cermin. Sebab kita kan hot staff.

Ini member I. Dia sayang kat hubby dia. Budak hot of course ada boyfriend kan. Sukanya!


Kita orang selalu hisap shisha bila lepak sama-sama.

''Okeylah. Tu jew yang I mampu nak ceritakan. Kalau I cerita banyak sangat pasal kerja budak hot ni, mesti ramai yang hot dengan I. Tak pasal-pasal jew I kena saman.''

''Kalau you all nak tawu lebih lagi, you all boleh melawat kita orang kat tempat-tempat hot contohnya kat BB (Bukit Bintang).''

''Hey you! Dah interview I, you kena belanja I shisha tawu?! You dah lupa kew? Tak kan blah macam tuh jew?'', marah Estella Jesfrado kepada admin selepas di-interview.

Admin terus melarikan diri.

Larikkkk!!


p/s : Aku tahu semua ni selepas aku membuat kajian. Kalau ada yang membantah, tak tahu nak kata apa. Yela, tak semua orang macam ni kan. Kita manusia, siapa tak pernah enjoy. Tapi jangan lupa batas dan agama. Kita padek dulu. (Kalau tak tahu jugak padek tu apa, pergi tanya budak hot.)



31 comments:

rara pinkmafia said...

mmg terbaek tangkap gmbar smpai panjat singki tu.can u imagin how dorg panjat singki tu.adoiii takde sivik.

syrupmasin said...

hot setap tuh..haha..setapp

kambeng.karbonat said...

betol ke camni kat kl 2?ish2,trok2. nasib la xpenah g kl

ABU said...

terasa i tau..i pun geng budak pavi jugak ok..

tapi nama i ABU kelasik gitew..:D

fyqa said...

aisehhh.

budaksetan said...

fak budak pavi, HAHA

Amoi MiyaSya said...

betul la tu :) hotsetapp !

Aind Biebs said...

err,

mushroom said...

@rara pinkmafia
dorang sanggup panjat sinki tu.. kalau jatuh memang sedapla..

@syrupmasin
harap2 dorang tak tersentaplah baca ni :P

@kambeng.karbonat
ya, betul.. better ko jgn pergi KL

@ABU
yeah! camtuh lah abu.. sep2!! :D

@fyqa
terkejut?

@budaksetan
haha ko fak2 padahal berkenan kan :P

@Amoi MyaSya
haha "hot setap"

@Aind Biebs
Tersentap ke?

dianazlan ♥ said...

haha budak2 hot setap skrg ni kan..haihhh :P

apik pehe said...

isk2...ciom depan2 orang ramai tuh..haishh

Faiz Tapit said...

perghh. kasi rejam sampai mampuih jelahh

kotak bulat said...

kat mne2 pun memg mcm ni.. budk sekarng lain betul caranya... (kb da tua kit)

Pesona Algebra said...

tebaik woo

Siti Mashitah Saidin said...

damn! lu suka interview tempat2 yg aku tak pernah pegi... hahaha

Syuxer said...

hahaha sentap budak2 "spanish" tuh..biarkan ajo dorang sentap..budak2 jamang sekarng neh fuhh advance sungguh..amerrika pun geleng kepala..heheh

err padek tuh kepender??

salina sayang said...

stail lah dorang tangkap gambar. atas sinki tu...ahahaha, memang hot setap betul ah...haha

dari novel ke filem

mushroom said...

@dianazlan ♥
apa kata kita kasi kerja kat budak2 hot setap ni.. kesian dorang asek dok melepak je hehe

@apik pehe
tu lah.. dorang dah x de rasa malu dah.. malah bangga

@Faiz Tapit
Kalau aku rasa nak sula je haha

@kotak bulat
budak2 skg ni pelik2

@Pesona Algebra
terbaik yg bab panjat sinki tuh ahaha

@Siti Mashitah Saidin
apa kata ko melawat kat tempat aku interview ni hehe

@Syuxer
Padek tuh rokok la :P

@salina sayang
tu x cukup kasih syg namanya :P

Budak Botak said...

He3, nak lepak tempat2 hot ja...

Entry terbaru -> Gambar2 Menarik Menggunakan Sudut Dan Masa... (",)

Cik Miera said...

haha... hot gitu.. wakaka..~~

YOUsoF said...

Budak kita sekarang ni kalau dress up mengalahkan budak cina yang paling seksi... Ingat² lah yang DI ATAS tu..


Ntah ape² ntah..

hamzah ian said...

ok.. lu mmg lawak./. hahahaha

schaze zainn said...

kat BB memang bersepah dgn budak2 macam ni..hihi

even dlm toilet kat PAVI pun bleh snap2 gambar pakai DSLR.huehue

p/s: tp dulu-dulu waktu study sy just amek pixcha kat escalator gune enpon 2.0 mp je..hahaha

ABU said...

comolot dpn orng ramai..barula amarika..keh keh keh

Kongsi Gelak said...

gaya amerikano ler katekan. wakakaka!!!

misz fae said...

budak-budak hot setap sekarang ni!
hahaha

jum singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

Syat0za Zai said...

gua sokong lu! wakakaka :D mana dpt gambo2 tu? huhu

mai meowmeow said...

wa kenal bebudak baju sex sy tu :D

Hayati Buya said...

eii. admin, owner gambar tu tak cari kamu ke ? hahaha

mushroom said...

@Hayati Buya
Haha sekor pun x cari XD

KISAH SUKSES said...

Ass Wr Wb, Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini RISWANTO AKIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU YOSHI yg dari singapur tentan Pesugihan Kyai. Dimas Kanjeng yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk menarik dana Hibah Melalui ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti dan mendapat hasil tarikan RM.347.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan mobil walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada Kyai. Dimas Kanjeng dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon di 082312910909 Untuk yg di luar indon telefon di +6282312910909,Atau Kunjugi Website/Situs Padepokan Dimas Kanjeng KLIK DISINI
saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Kyai. Dimas Kanjeng saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI,
KEAMPUHAN ZIKIR Kyai. Dimas Kanjeng
1.Penarikan Dana Hibah Melalui Bank Ghaib
2.Penarikan Uang Melalui Mustika
3.Ritual Angka Tembus Togel/Lotrey
4.Jimat Pelaris
5.Perintah Tuyul
Dan Masih Banyak Lagi, Kyai. Dimas Kanjeng Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia.
SYARAT SEBAGAI BERIKUT:
BERJANJI AKAN MEMBANTU SESAMA YANG MEMBUTUHKAN
BERJANJI TIDAK AKAN SOMBONG DAN SELALU RENDAH HATI
BERJANJI AKAN MEMULAI HIDUP YANG BARU BERJALAN KE JALAN YANG BENAR,
BERLUTUT DAN MEYEMBAH KEPADA ALLAH SWT.
"Allahumma inni a'udzubika minal hammi wal hazani wa a'udzubika minal 'ajzi wal kasali wa a'udzubika minal jubni wal bukhli wa a'udzubika min ghalabatiddaini wa qahrirrijali"

"Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada Engkau dari bingung dan sedih. Aku berlindung kepada Engkau dari lemah dan malas. Aku berlindung kepada Engkau dari pengecut dan kikir. Dan aku berlindung kepada Engkau dari lilitan hutang dan kesewenang-wenangan." Kata Abu Umamah radhiyallahu 'anhu: "Setelah membaca do'a tersebut, Allah berkenan menghilangkan kebingunganku dan membari Petunjuk." (HR Abu Dawud 4/353)

PESUGIHAN TANMPA TUMBAL

PENARIKAN DANA HIBAH

PENARIKAN UANG MENGUNAKAN MUSTIKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...