Sunday, 12 June 2011

Hubungan Songsang - Gay




     Sekarang ni, tak hairanlah kalau lelaki ramai yang jadi gay. Aku terfikir jugak pasal benda ni. So, bagi pendapat aku, antara sebab lelaki jadi gay ni mungkin sebab:

1.  Tak cukup kasih sayang daripada seorang ayah. Maka, dia pun mencari kasih sayang daripada seorang lelaki seterusnya menjadi gay.

2.  Tak puas buat romen dengan perempuan sebab lubang tutt dah besar sebab suka beromen secara rambang. Oleh itu, lelaki pun beromen / meliwat dengan lelaki yang lebih sedap dan ketat lubangnya.

3.  Muka perempuan takde yang jambu. Maka, dia pun mencari lelaki yang bermuka jambu untuk dijadikan kekasih dan seterusnya menjadi gay.

     Hanya tiga sebab je yang terlintas difikiran aku sebab aku bukannya gay nak senaraikan banyak-banyak.


boleh percaya tak?



11 comments:

schaze zainn said...

aiyak. muke pompuan takde yang jambu ke?hikhik :D

geli betul dengan hubungan songsang ni =,="

Siti Mashitah Saidin said...

oke.. aku nak check tgn2 lelaki skrg... hahahaha

Siti Mashitah Saidin said...

oke.. aku nak check tgn2 lelaki skrg... hahahaha

Kongsi Gelak said...

ergh tak pernah aku jumpa lelaki gay kecuali ayeem ayam. wakaka!!

latest: jenis-jenis belog yang aku pangkah (http://kongsigelak.blogspot.com/2011/06/jenis-jenis-belog.html)

blog-tips-kurus said...

tak percaya la-ring finger vs index finger tu.. :-)

Faiz said...

pada yang nak jadi gay tu..aku doakan dorg kembali ke pangkal jaln..neway thanks sbb follow my blog..blog nie sy dh msukkan di ruangan followers 3 di blog sy..=)

Apih El Nino said...

Kawan aku cakap, dia jadi gay sebab mak ayah dia suruh dia tido dengan adik beradik lelaki. Kalau dia tido dengan adik beradik perempuan, dia tak jadi gay. Aku gelak je dengar penjelasan dia. Dia gay ke apa ke, dia tetap kawan aku.

Falcoa wa ! said...

ahhahahahahahaa ! terbaikk ! hahaha !

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah....macam tu ek...

~NajiLaA~ said...

believe it or not..i sgt ramai kwn gay sbb i dancer.n to be more unacceptable,they did it in public.tgh2 practice tu pn bole jd.tp tu la.pape pn kite xleh slhkan diorg je 100%.there must be a reason y they become like that kan?huhu

GKA said...

knape la nk jadi gay erk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...