Tuesday, 14 June 2011

Google Chrome yang Fucking-Damn-Woww

     Haha! Semalam aku ada download Google Chrome. Aku agak jakun sikit sebab aku lepas download je terus main tukar-tukar themes. Dah tu pulak aku pergi download segala apps yang ada. Haha. Batak! Batak!

     Aku agak kolot sikit sebab korang dah download dulu cuma aku je yang baru je nak download. Hehe. Maklumlah, semalam baru je sampai seru! (Banyak tanda seru menunjukkan aku excited! Haha!)

     Maafkan aku kerana agak menggelupor sikit. Kat sini aku nak tunjukkan bakat yang terperam. Terperam ya, bukan terpendam. Hehe.

Oh buruknya!

Argh buruk gila!
Peh silau!

Demn! Perasan+Buruk!
   
    Haha! Burukkan. Aku saja je buat buruk-buruk. Sebab aku kurang gemarlah kalau bab-bab kena puji ni. *tangan ke dada, mata ke atas*

     Aku buat ni pakai Sketchpad ehsan dari Google gak. Haha! Kata jakun kan.

Macam ni lah rupa menatang tu.

     #Okbai. Tu je. Saja buat penuh entri.


10 comments:

cik helena said...

ok di terime,hahaha!

*sama sebenanye jakun!hakhak

ayu Yusop said...

lawa ape. yang gmbr first tu lawa. seni habis :)

tahniah la ye sbb baru download google chrome. haha. try safari pula

Nur Hawa Mohd Zin said...

eh jap..skunk awe jakun jugak ni...macam mana nak ada menatang tu? heheh...nape google chrome tak bgtau awe pun...tak adil ni

mushroom said...

@ayu Yusop
terima kasih sebab memuji :)

@Nur Hawa Mohd Zin
okeh2. meh saya tunjukkan oke.. mula2 pergi kat website ni..
https://chrome.google.com/webstore >> tgk kat bahagian Collections kat belah kiri >> pilih Art & Design >> pilih Sketchpad >> lepas tu install.. senang kan.. enjoy k :D

KAMIHIDUP said...

KAMI pun jakun juga. :)

ken said...

artistic betul :)

Siti Mashitah Saidin said...

http://www.chrometheme.net/

aku suka download theme google chrome kat sini... heheheh~

ABU said...

wah anda sngt berbakat hahaha

akubiomed said...

Dah alang-alang godek Google Chrome buatlah foto mengunakan teknik Selective Colour. Ikut tutorial mudah saya berikan http://bit.ly/kyUndj

amna said...

lawa la tu.. unik :)
x download lgi benda ni. nk try jugak laa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...