Friday, 3 June 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO





Saya suka blog saya sendiri kerana saya suka syok sendiri sambil berdiri serta berlari.




18 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

aida4eva said...

eh eh..sama la kita kategori kanak-kanak ribena jugak. sep sikit!! hehe

(^_^)

http://aida4eva.blogspot.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...

,datang singgah dari segmen BA.. (^^,)

,saya juga blogger hijau... hee~

Fika Rozaidi said...

haha comelnye. what the fungi?!!!

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...

bestnya singgah sini =)

hepi blogging :)

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

ABU said...

en ben..
lama tak ikut segment dia..

Lieyda said...

singgah dan polo dari blog ben ashaari.

http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/

solomolo said...

terjah blogger hijau...
tetibe teringat lagu 'Hijau'...
selamat hari sabtu + happy blogging...
[^_^]


terbaru : sebut tapi dengar lucah...

mushroom said...

@fRaMe+LenSeS
waalaikumsalam..terima kasih sebab melawat ya.. saya akan serbu-blog awak nanti :)

@aida4eva
hehe saya masih hijau, blog pun hijau jugak :P

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
kita sama2 blogger hijau.. terima kasih tau sebab datang ^^

@Fika Rozaidi
Terima kasih awak sebab kata saya comel.. uhuk :"> adalah sebabnya saya letak nama tuh :P

@syarifahsidrus
okeh, akan saya singgah nanti ^^

@Muhammad Khairul Fahmi
hehe thanks ya awak.. happy blogging too ^^

@Wahida
Insyallah.. saya akan dtg melawat :)

@ABU
saya pun baru 2 kali join segmen beliau hehe

@Lieyda
Thanks dtg ^^

@solomolo
hehe alangkah malangnya saya langsung tak terfikirkan lagu hijau.. selamat hari sabtu jugak :P

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

Datang bg sokongan.SUKSES!

mushroom said...

@Ini Kisah Tia
hehe blog ni dah memang hijau pun.. okeh, nanti saya dtg blog awak :)

@cleverspider55 a.k.a alam1cinta
terima kasih kamoo!! ^^

chegu abbas said...

singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

n follow u =)

jemput singgah yer
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-sini-sat-noo.html

http://cheguabbas.blogspot.com/

LUNA LANUN said...

dtg melawat adik2 hijau... hik3!

Entri terbaru:

1.Gempar!!! Makhluk Suku Sakat Harry Porter Berjaya Dirakam Oleh Seorang Penduduk Di Papar, Sabah
2.Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Harian Metro
3.Kamu Rasa Kamu Layak Ke Dikategorikan Sebagai 'Cute'?!
4.Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

syieda said...

hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

please visit mine
http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

iekasub said...

hye! :D

*si blogger hijau

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...